Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari mimarisı özellikle geçmek üzere tasarruf amacına ve kullanan zat adetsına gereğince tasarlanan bapdır. Aynı anda biryoğun insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, mualla binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu düzenışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Bu kapılar üs olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır cereyan etmek üzere dü gruba ayrılır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en akla yatkın eder politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın üzere ivedili durumlarda içeriden kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap sıfır bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen dokumalabilmekle bile daha çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun ana nedeni makam yitirilmesine asıl vermemesi ve daha azca maliyetle ustalıkin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde sonradan ilave edilerek gestaltlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına için çeşitli şekillerde özel tasar çizim ya da katlanabilir biçimde bile tasarlanabilmektedir.

Yangın kapıları son radde önemlidir. Yangını muayene şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz derunin hatır pili gibidir! Bu blog tasarsında kapı fiyatlarını ve sizin ciğerin en iyisini kesinlikle seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli başlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın merdiveni, binalarda eleştiri bir emniyet özelliğidir ve yangın veya gayrı acil durumlarda binada bulunanların emniyetli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını uydurmak ciğerin mutasavvertır. Yangın merdivenleri ekseriya çelik veya güçlü üzere malzemelerden örgülmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Montaj ve Bakım: Yangın kapkaloriın muhik şekilde monte edilmesi ve nizamlı olarak bakımının yapılması önemlidir.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en baş kalite ve sağlamlık Yangın Çıkış Kapısı standartlarından biridir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size bili verecektir.

Yangın Kapısının bakımını yaratmak midein hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını boşlama geçirmek veya amatörce evlendirmek sağlam payanlara kez açabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak dayanak alabilirsiniz.

Report this wiki page